Cada dia més suport

Trobada amb els signants del Compromís Republicà el diumenge de Festa Major

Foto de família de la candidatura amb signants del Compromís Republicà
Foto de família de la candidatura amb signants del Compromís Republicà

La campanya electoral avança a bon ritme i estem rebent molt bones sensacions per part de la ciutadania de Sant Boi, molta gent identifica la candidatura d’Esquerra com l’única alternativa que està en disposició d’acabar amb 40 anys de govern socialista. Per experiència, per coneixement de la ciutat, per la capacitat de parlar amb tothom i arribar a acords i per la ferma vocació de governar Sant Boi, Esquerra Republicana es guanya cada dia la confiança de més gent.

Durant la Festa Major hem volgut cedir el protagonisme a les entitats i col·lectius de la ciutat, participar activament de les seves propostes culturals i d’oci; també de la Festa Major Alternativa que ja fa 16 anys que complementa les mancances de l’oficial. Considerem que són uns dies per gaudir de la ciutat i la seva gent, per això Esquerra no ha organitzat cap acte de campanya ni ha posat paradetes informatives. El que sí que hem volgut fer és una trobada amb la molta gent que ha signat el Compromís Republicà per Sant Boi, la llista de suport a la nostra candidatura de cara a les eleccions municipals, que a dia d’avui ja passa dels 150 signants i que segueix creixent. Si voleu formar part de la família republicana que dóna suport a la nostra candidatura, encara podeu fer-ho, properament anunciarem on serem la setmana entrant perquè ens pugueu trobar.

Volem aprofitar aquestes línies per agrair el suport a tanta gent que ens encoratja, que ens empeny i que ens convenç més que mai que Sant Boi necessita un canvi urgent i que aquest arribarà de la mà d’Esquerra Republicana i de tothom que ens acompanya en aquest camí. Perquè plegats Sant Boi anirà a més. Fem-ho: anem a més!