Arrenca la campanya!

Foto de família just abans de començar la primera encartellada de campanya
Foto de família just abans de començar la primera encartellada de campanya

La campanya de les eleccions municipals 2019 ja ha començat oficialment. La candidatura d’Esquerra Republicana es va fer la tradicional foto d’inici de campanya amb els cartells del nostre candidat Miquel Salip i també dels candidats del partit a les eleccions europees Oriol Junqueras i Diana Riba. La militància d’Esquerra va penjar després els primers cartells electorals per donar un missatge clar a la ciutadania de Sant Boi: sortim a guanyar aquestes eleccions.

Just abans de l’inici de campanya, el col·lectiu Tertúlies Santboianes va organitzar un debat de candidats i candidates en el que hi van participar tots els partits amb representació a l’Ajuntament, a excepció del PP. Totes les formacions van poder exposar les seves propostes per la ciutat i van rebre el que el propi moderador de l’acte, el periodista Albert Aguilera, va qualificar de ‘preguntes capcioses’. També els nombrosos assistents van poder adreçar preguntes als caps de llista. En Miquel Salip va exposar les línies mestres del programa electoral 2019-2023, que ja està disponible per consultar en aquesta mateixa web, i va evidenciar que Esquerra Republicana és l’única alternativa real a 40 anys de govern dels socialistes a Sant Boi. A la ciutat li cal un canvi per avançar, per anar a més, d’aquí el nostre lema de campanya. El PSC ja no té res nou per oferir als santboians i santboianes, afirmen que solucionaran problemes que en tots aquests anys no han estat capaços d’abordar. La nostra voluntat és construir i encapçalar un bloc republicà i d'esquerres que pugui capgirar les dinàmiques estancades d'aquest govern.

Les propostes d’Esquerra per afrontar el futur de Sant Boi es fonamenten en quatre eixos fonamentals: Cohesió Social i Sostenibilitat, Justícia Social, Dinamització Econòmica Responsable i Governança Republicana. Un plec de propostes que expliquem a bastament i de manera detallada en el programa electoral i que les properes dues setmanes anirem desgranat. Aquest diumenge 12 de maig a les 11:30 h serem a Plaça Catalunya per presentar la candidatura i el programa. Ens hi acompanyarà el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir El Homrani. Us convidem a tots i a totes a venir a sentir les nostres propostes i a debatre-les amb nosaltres.