L'assemblea local dóna suport unànime a la llista electoral proposada per Miquel Salip

L’assemblea local d’Esquerra Sant Boi ha validat la proposta de llista electoral per les eleccions municipals
L’assemblea local d’Esquerra Sant Boi ha validat la proposta de llista electoral per les eleccions municipals

L’assemblea local d’Esquerra Sant Boi ha validat, amb suport unànime, la proposta de llista electoral per les eleccions municipals que la comissió electoral ha sotmès a votació. La candidatura, encapçalada i presentada per Miquel Salip, que serà per segona vegada cap de llista d’Esquerra per Sant Boi, és paritària en el format cremallera (alternança dona-home en cada posició) i contempla un ampli rang d’edats i competències.

Per la candidatura Esquerra-Acord Municipal Salip comptarà amb Rosa Mur com a número 2, Doctora en sociologia i llicenciada en ciències econòmiques i empresarials i especialista en polítiques i gestió públiques. De número 3 repetirà Jaume Sans, que ja ha acompanyat a Miquel Salip com a regidor a l’oposició durant el mandat 2015-2019, geògraf de professió i gran coneixedor de l’entorn natural santboià. Completen les cinc primeres posicions de la llista Andrea Martínez, graduada en magisteri i molt implicada en el teixit associatiu de la ciutat, així com Jordi Vilar, activament implicant amb la Unió Esportiva Santboiana i amb entitats d’àmbit cultural, i llicenciat en Geografia i Història.

En la presentació dels membres de la llista, el candidat va destacar el nivell de compromís amb la ciutat “en el nostre cas, compromís no és una paraula buida, entre els membres de la llista hi ha activistes pel dret a l’habitatge o per un treball o pensions dignes, voluntaris de l’acció social, lluitadors de la defensa del territori, gent d’esquerres, republicana, antifeixista, ecologista i feminista militant”.

El cap de llista va exposar també que des del nostre republicanisme municipalista tenim un projecte clar que se sustenta en tres pilars fonamentals “la defensa dels serveis públics, la defensa de l’espai públic i la defensa d’un govern públic”. Salip es mostra confiat, amb aquesta llista tan diversa i equilibrada Esquerra afronta amb garanties el repte de capgirar 40 anys de govern socialista de la ciutat: “ha arribat l’hora de saltar les inèrcies històriques, ara a Sant Boi li toca anar a més”. Aquest serà, precisament, el lema de la nostra campanya municipal: Sant Boi, anem a més. La candidatura republicana vol liderar una altra manera d’entendre la política i encarar el futur de la ciutat per fer-la més viva, més valenta, més participativa i més transparent.

La llista completa dels i les integrants de la candidatura és la següent:

6. Neus Ros i Jové (Independent)
7. Joaquim Almeida i Capafons (Jovent Republicà)
8. Marta Sarsanedas i Vidiella (Independent)
9. Andreu Burguera i Vera (Independent)
10. Maria Rosa Bastida i Viñas
11. Sergi Purcet i Gregori
12. Mima Isart i Valls
13. Xavier Gracia i Marcos
14. Montserrat Melero i Quiles
15. Lluís Bàguena i Garrote
16. Ainhoa Iglesias i Molina (Jovent Republicà)
17. Salvador Morral i Esteve
18. Meritxell Salip i Serret
19. Ramon Agudo i Andrés
20. Mireia Mendoza i Nolla (Independent)
21. Pablo Rodríguez i Fernández
22. Laia Moya i Miranda (Jovent Republicà)
23. Enric Garcia i Gallego
24. Teresa Vives i Turcó
25. Josep Maria Cervelló i Torrella
1r suplent: Lluïsa Ferré i Constans (Independent)
2n suplent: Carles Altet i Puig
3r suplent: Núria Molas i Castells
4t suplent: Josep Tomàs Juan i Martín
5è suplent: Laia Cobo i Vives
6è suplent: Juan Jesús Chacón i Morón (Independent)
7è suplent: Olga Olver i Muñoz (Independent)